Demaroni B.V. | De Hooge Krocht 40 2201 TX Noordwijk ZH | T. 071 40 57 777 | F. 0714017014 | E. info@demaroni.nl | kvk 27320979
 

 Schuifpoort

Onze handbediende of elektrische schuifpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten:

Vrijdragende schuifpoort
Dit is een innovatief model dankzij de modulaire constructie. De onderbalk bestaat uit een stalen C-profiel waarop standaard elementen en het staartstuk worden gemonteerd met speciale draadbussen. De rollenblokken in de C-balk geleiden het schuifpaneel. De bovenkant van deze geleiding is voorzien van kunststof wielen met stofdichte onderhoudsvrije kogellagers.

De poort zelf is voorzien van een dichtwaai en een uitloopbeveiliging. Alle uitvoeringen kunnen voorbereid en/of voorzien worden van elektrische aandrijving en bedieningsmiddelen. De vrije doorgang varieert van 3 t/m 8 meter bij een enkele poort en tot maximaal 16 meter bij een dubbele poort.

Railschuifpoort
De railschuifpoort is een schuifpoort die met name op industrieterreinen met een vlakke egale, betonnen ondergrond gebruikt wordt. De rail waarop de schuifpoort loopt, wordt standaard meegeleverd. In ons assortiment vindt u poorten die handmatig of automatisch bediend worden.

Specifieke productinformatie vindt u in onze productfolder

 
Spijlen Hekwerk
Meer informatie
Dubbelstaafmat Hekwerk
Meer informatie
Gaas Hekwerk
Meer informatie
Sierhekwerk
Meer informatie
Plantsoen Hekwerk
Meer informatie
Sloot Waaiers
Meer informatie