Demaroni B.V. | De Hooge Krocht 40 2201 TX Noordwijk ZH | T. 071 40 57 777 | F. 0714017014 | E. info@demaroni.nl | kvk 27320979
 

 Sierhekwerk

Sierhekwerk van Demaroni biedt niet alleen bescherming en privacy. Het betekent ook dat u oog heeft voor detail en dat uw terrein een elegante, smaakvolle uitstraling krijgt. Iedere woning of ieder bedrijf heeft een uniek uiterlijk waar uw hekwerk volledig op aan moet sluiten. Daarom kent sierhekwerk bij Demaroni geen grenzen.

Of u nu klassiek, traditioneel of modern hekwerk wilt, bij ons ervaart u de kunst van de mooiste hekwerken die speciaal voor u op maat worden gesmeed. Al het sierhekwerk wordt nauwkeurig ingemeten, op maat geleverd en vakkundig geplaatst.

Kwaliteit, bedieningsgemak en service
Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment met kwaliteitsvolle sierhekwerken en -poorten. Ons hekwerk staat garant voor duurzaamheid en jarenlang gebruik. De handbediende en elektrische poorten zijn bijzonder makkelijk te bedienen. Ervaart u een probleem met het hekwerk dan staan wij direct voor u klaar. Wij komen langs voor periodiek onderhoud waardoor wij ervoor zorgen dat uw sierhekwerk goed blijft functioneren.

Een mooi sierhekwerk hoeft niet veel te kosten. Wij hebben diverse modellen sierhekwerk waardoor wij voor ieder wat wils hebben:

Capri sierhekwerk
Dit type sierhekwerk bestaat uit S pijlen, bogen van buizen en spijlen die voorzien zijn van een sierpunt.

Genua sierhekwerk
U herkent dit type sierhekwerk aan de ringvormen die gebruikt worden.

Sardinia sierhekwerk
Sierhekwerk Sardinia bestaat uit lange en korte spijlen voorzien van een sierpunt en sierkrul.

U kunt met het sierhekwerk van Demaroni alle kanten uit. Leg uw wensen qua functie en uitstraling aan ons voor en ons team gaat direct voor u aan de slag. Weet u nog niet precies wat u wilt? Dan adviseren wij u graag over het juiste sierhekwerk.

Specifieke productinformatie vindt u in onze productfolder.

 
Spijlen Hekwerk
Meer informatie
Dubbelstaafmat Hekwerk
Meer informatie
Gaas Hekwerk
Meer informatie
Sierhekwerk
Meer informatie
Plantsoen Hekwerk
Meer informatie
Sloot Waaiers
Meer informatie